Міська ПНМК учителів іноземної мови           м.Красний Лиман    

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Головна » 2015 » Вересень » 5 » СЕРПНЕВА СТУДІЯ ВЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ
23:23
СЕРПНЕВА СТУДІЯ ВЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ

26 серпня 2015 на базі ЗОШ № 2 відбулася інструктивно -  методична нарада вчителів іноземної мови.  Керівник  методичного об’єднання Н.Г. Абросімова  провела аналіз роботи МПНМК за 2014-2015 н.р., ознайомила присутніх з новими Методичними рекомендаціями щодо викладання іноземних мов у новому навчальному році та напрямками роботи з урахуванням положень  Концепції національно – патріотичного виховання учнів засобами іноземної мови. Керівник МПНМК також ознайомила присутніх з планом роботи комісії у 2015 – 2016 н.р. та наголосила на задачах, які стоять перед вчителями іноземної мови на даному етапі.

Методист ММЦ Моткова Т.Ф. розповіла про зміни у викладанні англійської мови  та про пакет документів, які треба опрацювати найближчим часом.

Кришкевич В.В. (Ярівська ЗОШ) та Ковальова І.В. (НВК – гімназія) розповіли про зміни у програмах іноземної мови у 2015-2016 н.р. та нову Інструкцію щодо  ведення Класних журналів у 1-4 класах.

Середа Л.А. (ліцей) нагадала молодим учителям про критерії та об'єктивність оцінювання навчальних досягнень учнів.

Каменюк Т.І., керівник школи молодого вчителя, представила посібник для молодого вчителя та розповіла про роботу школи та її найактивніших учасників.

Орел С.М., керівник консультаційного пункту  для вчителів англійської мови, які викладають у перших класах,  познайомила присутніх з навчально - методичним кейсом, який був підготовлений її структурою.

Творча група вчителів іноземної мови з питань євроінтеграції на чолі з Ігнатенко О.М.  продемонструвала путівники  «Подорож по Німеччині» та «Міфи про Францію», підготовлені Луганцовою Е.А. та її учнями.

Луганцова Е.А. проаналізувала роботу творчої групи учителів німецької мови та ознайомила присутніх з електронним варіантом  зошита для контролю знань для 5 класу.

 Макаренко Л. В. (Ямпільський НВК) виступила перед присутніми про участь у вебінарі та поділилася з колегами  досвідом створення персонального сайту вчителя. Лісняк О.В., молодий та перспективний учитель, поділилася досвідом участі своїх учнів у конкурсі перекладів та продемонструвала нагороду за результатами участі - Диплом.

Кузнецова Л.В., керівник мовного методично -  експериментального  майданчика, продемонструвала зразки тестових завдань для  аудіювання, говоріння, читання та письма для учнів  1-х та 2-х класів.

Переглядів: 463 | Додав: Englishteachers | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Погода
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz