Міська ПНМК учителів іноземної мови           м.Красний Лиман    

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Головна » 2014 » Квітень » 7 » Квітневі планові засідання ТГ вчителів іноземних мов
17:48
Квітневі планові засідання ТГ вчителів іноземних мов

 01 квітня 2014 року  на базі ЗОШ №4 відбулося заняття №4 «Школи  молодого вчителя» на тему «Роль та авторитет учителя у навчально - виховному процесі». Каменюк Т.І., керівник ШМУ, обговорила з молодими вчителями особливості підготовки та проведення відкритого уроку, аналіз та самоаналіз проведеного уроку, ознайомила з новинками педагогічної літератури, з  творчими  здобутками інших вчителів, проаналізувала  ефективність роботи ШМУ англійської мови у 2013 -2014 н.р. До уваги слухачів  був представлений набір аудіоматеріалів  для організації аудіювання та завдань до прослуханого тексту. Були розглянуті нормативно - правові документи щодо організації та проведення ДПА учнів 9-х та 11-х класів, семестрового та підсумкового  оцінювання  навчальних досягнень учнів 2-11-х класів.

На  засіданні № 4 творчої групи вчителів іноземної мови початкових класів, яке відбулося 01 квітня поточного року у ЗОШ № 4, обговорювалися методи та прийоми навчання англійської мови  в молодших класах. З доповіддю на тему «Методи урізноманітнення уроків іноземної мови в початкових класах» виступила керівник  творчої групи  Жарікова Н.М. Присутні обговорили психо - фізіологічні особливості учнів, особливості дидактики початкової школи, особливості використання ігрових технологій у початковій ланці освіти та зокрема на уроках іноземної мови, оптимальні шляхи реалізації виховних та інтеграційних можливостей уроків іноземної мови в початковій школі, рівень загальної готовності учнів до навчання у школі.

На четвертому квітневому засіданні членів творчої групи з німецької мови була проведена презентація додаткової рубрики «Цікавинка» та розробок контрольних робіт для перевірки знань учнів 5-го класу з німецької мови (німецька як друга іноземна). Керівник  ТГ Луганцова Є.А. проаналізувала результативність роботи по комплектуванню матеріалів та змісту комплексного зошиту для контролю знань учнів з німецької мови. Головним завданням для членів ТГ залишається випуск комплексного зошиту для контролю знань учнів 5-го класу з німецької мови та його презентація на серпневому методичному об’єднанні вчителів іноземної мови.

 

Переглядів: 402 | Додав: Englishteachers | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Погода
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz