Міська ПНМК учителів іноземної мови           м.Красний Лиман    

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Головна » 2015 » Червень » 22 » Літні мовні табори - 2015
22:38
Літні мовні табори - 2015

           Володіння англійською мовою та іншими іноземними мовами є важливим    інструментом для зростання конкурентоспроможності нашої держави та її європейської    інтеграції. Без англійської мови немає ні сучасної науки, ні вищої освіти.

 Тому Міністерство освіти і науки ініціювало у цьому році  великий  загальнонаціональний проект літніх мовних таборів. Мета проекту – підвищити  рівень володіння англійською мовою серед учнів усіх шкіл країни, зацікавити дітей,  започаткувати моду на вивчення іноземних мов в Україні, привернути увагу    суспільства до цієї теми.

Наші ініціативні вчителі також не залишилися осторонь і з великим ентузіазмом взялися до роботи. За досить короткий проміжок часу були розроблені  плани роботи літніх мовних таборів та підготовлені належні методичні матеріали для успішної роботи з бажаючими учнями.

Табори ІІІ типу (на базі пришкільних оздоровчих таборів) діяли у 14 загальноосвітніх закладах, охопивши увагою та турботою близько 200 учнів різного віку. До роботи у мовних таборах було залучено 20 вчителів та 1 волонтер  - Rachell Hatley (представник Червоного Хреста).

У таборах діти мали  можливість спілкуватися іноземними мовами та застосовувати їх у різних формах діяльності (в ігрових та концертних програмах, театральних виставах тощо). З матеріалами роботи мовних таборів можна ознайомитися у розділі «Розробки вчителів - Позакласні заходи.

До вашої уваги відео, яке знайомить глядача з різноманітними напрямками роботи літніх мовних таборів у м. Красний Лиман Донецької області. Ви зможете переконатись у тому, що цікаві формати роботи таборів значно підвищують мотивацію дітей до подальшого вдосконалення знань з іноземної мови, допомагають непомітно долати мовний бар'єр та дають змогу поєднати навчання із захоплюючим відпочинком. Приємного перегляду!

 
Переглядів: 469 | Додав: Englishteachers | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Погода
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz